Pàgines


dimecres, 29 de febrer del 2012

28+1

Benvingudes al fascinant tripijoc de càlculs per a fer quadrar l'inesgotable temps en un calendari artificial, on les sortides i postes de sol són interrompudes pel dia i la nit, i on el ritme frenètic que se'ns imposa com a peces funcionals d'aquest sistema, no ens permet diferenciar entre cels, ni tan sols quan apareix el que ens ha de caure al damunt.
Benvingudes a la societat de consum on després d'adquirir 28 dies durant tres anys, el quart ens en regalen 1; on acostumades a la insípida rutina diària poques vegades aprofitem l'oferta; on tenim reservat al nostre nom un calendari amb els dies importants de la nostra vida marcats en vermell i els altres simplement ens ajuden a emplenar el nostre temps mediocritzat.
Em solidaritzo amb vosaltres avui que m'ha caigut el cel al damunt, i he sentit la presència del 29 d'una forma desmesurada, avui que he estat conscient de com passava el temps, impol·lut sempre, silenciós. 
Us convido a marcar tots els dies del vostre calendari de vermell, a aturar-vos a pensar una estona... fins que surti o fins que es pongui el sol, i per què no, a celebrar el vostre no-aniversari cada dia. No hi perdeu res, sobretot si us toca celebrar l'aniversari cada quatre anys.