Pàgines


diumenge, 29 de maig del 2011

carta d'esquenes a un amor 2

Defugit amor:

T'he odiat amb molta força i després t'he perdonat, tot en un mateix dia.
Ara et trobo a faltar i desitjo que no haguéssis existit mai.
Sento i penso moltes coses, massa, però sóc incapaç de dona'l-s'hi forma.

L'únic que tinc clar és que t'enyoro... i se'm fa eterna la nit.

dimarts, 24 de maig del 2011

carta d'esquenes a un amor 1

Defugit amor:

T'he buscat aquest vespre entre els caps de la gent esperant no trobar-te.
T'he buscat amb ganes desitjant que no apareixessis per enlloc.
T'he buscat dissimuladament per en el moment de creuar-nos, fer veure que no t'havia vist.
I era allà on havies d'estar, i no hi eres. Hauries d'estar amb mi, i no hi ets.
Sincerament, esperava que no hi fossis i espero que no hi siguis, ja que no seria la teva voluntat, perque la teva voluntat i el teu interés fa uns mesos que estan de vacances i tu sense ells no ets capaç de trobar-te, i molt menys de trobar-me a mi, encara que estigui al teu costat sense moure'm.
T'odio, a tu i les teves indecisions, el teu autoengany, el teu egoïsme i la teva manipulació.
T'enyoro, a tu i els teus braços, la teva esquena, la teva veu, la teva olor, la teva manera d'enraonar i sobretot el teu somriure quan sincerament em deia, ja fa molt temps però, que erem la història.
Però tinc les coses bàsiques clares, i tot i que ferida, encara m'aixeco als matins i em sento viva amb un munt de petits detalls que a tu et passen per alt.
Serà dur i llarg, sens dubte. Has estat un gran amor, dels epidèmics i invasius, que poc a poc es van apoderant de tot el cos, fins que és amor el que et raja per cada porus, amb cada carícia i amb cada paraula.
No sé com tractar-te ara i ho faré amb sinceritat i amb la màxima naturalitat, encara que de tant en tant tingui la necessitat d'amagar-me en un bloc per escriure't algunes coses que no et podria dir de cap altra manera, i que, perquè quedi clar, tu no llegiràs.

T'envio una abraçada llarga, d'aquelles que contradient a totes les parelles, t'agafava jo per darrere i et feia petons a l'esquena mentre erem estirats al llit.